nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Duke till Worldwatchs styrelse

  • Annons 1

Robin Chandler Duke har blivit invald i styrelsen för Worldwatch Institute som samlar in fakta om miljö och sociala frågor världen runt och årligen ger ut skriften Tillståndet i världen. Robin Chandler Duke har tidigare varit amerikansk ambassadör i Norge, redaktör för tidningen New York Journal American och arbetar just nu som chef för U.S Japan Foundation samt United Nations Association of the United States. Hon har även en bred kunskap om befolkningsfrågor och familjeplanering.

– Vi är väldigt glada över att Duke blir del av vår styrelse, säger Worldwatch Institutes ordförande Oystein Dahle i en kommentar.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Hemlig klimatdata försvårar omställningen

Klimatdata som inte är offentliga gör att det är svårt att diskutera vilka klimatsatsningar som är bäst. Därmed ökar risken för misstag vid den stora omställningen. Stefan Wirsenius vid Chalmers tekniska högskola är kritisk till att institut och företag inte alltid presenterar sina beräkningar.