nr-logo

Hållbarhet i praktiken

KRAV
Nina Halling, ny kommunikationschef på KRAV.

Delägare på Westander går till KRAV

Nina Halling rekryteras till rollen som kommunikationschef på KRAV. Hon har tidigare varit delägare och affärsområdeschef för enheten Klimat och Energi på PR-byrån Westander.

  • Annons 1

– Vi är mycket glada över att Nina börjar hos oss. Med hennes långa erfarenhet inom PR och opinionsbildning kan KRAV ta steg mot att vara mer kommunikativt drivande i strategiskt viktiga frågor, säger Anita Falkenek, vd på KRAV i ett pressmeddelande.

Varit ledarskribent på Sydsvenskan

Nina Halling har jobbat som konsult på Westander sedan 2008. Tidigare har hon bland annat arbetat med miljöteknik och som ledarskribent och debattredaktör på Sydsvenskan.

– KRAV är en organisation som har mycket hög trovärdighet. Jag ser fram emot att vara en del av utvecklingen av ekologiska och hållbara livsmedel och att bidra till arbetet med att tydliggöra för konsumenter varför man bör välja KRAV-märkt i hyllan och på restaurangen, säger Nina Halling.

Läs mer: Så mycket el och biobränsle krävs för fossilfrihet

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4