nr-logo

Hållbarhet i praktiken

June Avfall & Miljö
Daniela Hammer, ny vd på June Avfall & Miljö. FOTO: June Avfall & Miljö

Daniela Hammer ny vd på June Avfall & Miljö

Hon kommer närmast från en tjänst som kommunikationschef i Jönköpings kommun och har tidigare jobbat på Skogsstyrelsen och Jordbruksverket.

  • Annons 1

– Det är oerhört roligt att jag har fått styrelsens förtroende att leda bolaget och jag känner mig stolt och hedrad. Det ska bli spännande att få engagera mig i nya frågor och i en ny bransch och samtidigt få fortsätta vara en del av kommunkoncernen. June Avfall och Miljö har ett mycket viktigt framtidsuppdrag som handlar om att bidra till ett hållbart samhälle där det är enkelt för kunderna att värna om miljön, säger Daniela Hammer, ny vd på June Avfall & Miljö.

Jobbat inom offentlig sektor i 19 år

Daniela Hammer har varit kommunikationschef i Jönköpings kommun sedan 2012 och har lång erfarenhet av ledande positioner inom större organisationer. Tidigare var hon kommunikationschef på Skogstyrelsen under flera år och arbetade innan dess på Jordbruksverket. Hon har varit verksam i offentlig sektor i ungefär 19 år varav tolv år inom den gröna samhällssektorn.

– Daniela Hammer har utvecklat och stärkt kommunens kommunikationsarbete med medborgaren i fokus. Vi är också glada att kunna erbjuda duktiga medarbetare möjligheten att utvecklas och ta sig an nya utmaningar inom kommunen. Som ny vd kommer Daniela att tillsammans med medarbetarna utveckla verksamheten och ta det framåt, säger Johan Fritz, stadsdirektör i Jönköpings kommun.

Läs mer: Scania anställer 40 hållbarhetssäljare

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Hemlig klimatdata försvårar omställningen

Klimatdata som inte är offentliga gör att det är svårt att diskutera vilka klimatsatsningar som är bäst. Därmed ökar risken för misstag vid den stora omställningen. Stefan Wirsenius vid Chalmers tekniska högskola är kritisk till att institut och företag inte alltid presenterar sina beräkningar.