nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Dags att ansöka om EU-pengar till miljöprojekt

  • Annons 1

Nu är det dags att söka till EUs finansieringsprogram för miljöprojekt som gäller åren 2007-2013. Varje år utlyser kommissionen cirka 2,5 miljarder kronor. I år sträcker sig ansökningsperioden från 15 maj till 15 september.

Områden som man kan få stöd för är natur och biologisk mångfald, miljöpolitik och miljöförvaltning/styrning samt information och kommunikation. Kommissionen uppmuntrar till stora projekt av administrativa skäl.

I samma veva som utlysningen bjuder EU-kommissionen och Naturvårdsverket till ett seminarium, måndagen den 1 juni i Europahuset, Stockholm.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Chalmers vässar forskningsmiljö för solenergi

Chalmers vässar sin forskningsmiljö när det gäller fastighetsnära energiproduktion av solenergi. Målet är att skapa en forskningsmiljö som är unik i Europa.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sju nya ordförande för Sis tekniska kommittéer

Sis, Swedish Standards Institute, har 293 tekniska kommittéer som arbetar med att utveckla standarder inom allt från socialt ansvarstagande och Internet of Things. Nyligen fick sju av kommittéerna ny ordförande. Här är de.