nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Gästrike Återvinnare
Anna-Karin Karlsson, ny förbundsdirektör för Gästrike återvinnare. FOTO: Gästrike Återvinnare

Biolog blir ny förbundsdirektör på Gästrike Återvinnare

Hon kommer närmast från tjänsten som kommundirektör i Älvkarleby kommun och har tidigare arbetat med logistisk på Ericsson i Gävle. Nu blir hon förbundsdirektör på Gästrike Återvinnare.

  • Annons 1

Anna-Karin Karlsson tillträder tjänsten som ny förbundsdirektör för Gästrike återvinnare. Hon är utbildad biolog vid Uppsala Universitet och har även en master i Fysik från New York. Hon har tidigare jobbat som bygg- och miljöchef samt samhällsbyggnadschef i Älvkarleby kommun.

Ska driva förbundet framåt

– Anna-Karin kommer med sitt medskapande ledarskap och höga kompetens på miljöområdet ta vår viktiga organisation in i en allt mer komplex framtid för återvinningsbranschen, säger ordförande Therese Metz (mp) i ett pressmeddelande.

– Det känns fantastiskt roligt och spännande att få vara med och driva utvecklingen inom återvinningsbranschen tillsammans med Gästrike återvinnares ambitiösa och kunniga medarbetare. Gästrike återvinnare är idag en ledande aktör inom området och det ska vi fortsätta att vara, säger Anna-Karin Karlsson.

Anna-Karin tillträder tjänsten den 29 april.

Läs mer: Hon blir ny nationell samordnare för sjöfart och närsjöfart

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4