nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Var med och tävla om 10 000 kronor

Har du eller din verksamhet genomfört ett viktigt hållbarhetsprojekt som ni vill lyfta fram? Ta chansen och nominera det till Miljö & Utvecklings nyinstiftade pris Miljöstrategipriset. 10 000 kronor och äran står på spel!

Miljostrategipriset
  • Annons 1

Miljöstrategipriset delas ut till en verksamhet som har utformat en tydlig hållbarhetsstrategi och genomfört den ett föredömligt sätt.

– Det pågår stordåd i vardagen och det vill vi premiera och lyfta fram, säger Catrin Offerman, chefredaktör för Miljö & Utveckling.

Miljöstrategipriset kommer att delas ut på Miljö & Utvecklings konferens Miljöstrategidagen den 12e november.

Vinnaren får 10 000 kronor och ett vandringspris designat av konstnären Helena Byström.

Catrin Offerman är chefredaktör för Miljö & Utveckling.

Catrin Offerman är chefredaktör för Miljö & Utveckling.

– Det vinnande bidraget har utformat en tydlig hållbarhetsstrategi som förankrats i ledningen och genomförts på ett föredömligt sätt i relevanta delar av organisationen, nu hoppas jag att många vill vara med och berätta om vad de faktiskt gör, säger Catrin Offerman.

Skicka din nominering till priset@miljo-utveckling.se senast den 15 oktober.

Här kan du läsa mer om Miljöstrategipriset

Läs intervju med chefredaktör Catrin Offerman om varför Miljö & Utveckling lanserar Miljöstrategipriset

 

Taggar:,

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Så mår våra hav

I Ocean State Report behandlas tillståndet i våra hav. Åttio forskare ligger bakom rapporten som framöver ska komma en gång per år.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Snabbguide för rätt plastval

Jobbar du med förpackningar? Nu lanserar Förpacknings- och Tidningsinsamlingen ett verktyg för att stötta branschen att välja plaster som är enkla att återvinna.

En miljon elbilar kan rädda klimatet

Debatt

En miljon elbilar kan i rätt kombination med andra satsningar räcka för att skapa en helt fossilfri fordonsflotta. Vi bör göra elbilarna självkörande och dela dem via bildelningstjänster. Tillsammans med ökad kollektivtrafik, cykling och förnybar el skulle detta dessutom kunna bli billigare för samhället än dagens system, skriver Henrik Ny, universitetslektor vid Blekinge Tekniska Högskola.