nr-logo

Tidningen för miljöproffs

Apollo etikmärker sina hotell

  • Annons 1

Charterföretaget Apollo har inlett ett samarbete med organisationen Travelife, som har utvecklat ett certifieringssystem för hållbar turism. Framöver kommer uppföljningar av etiska riktlinjer att göras av de hotellanläggningar som företaget samarbetar med. Som ett första steg ska Apollo göra en självutvärdering om hur väl man uppfyller etiska och miljömässiga krav, därefter granskas hotellen av så kallade auditörer och till slut tilldelas anläggningarna en guld-, silver- eller bronsmärkning beroende på hur väl man uppfyller kraven.

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Chalmers vässar forskningsmiljö för solenergi

Chalmers vässar sin forskningsmiljö när det gäller fastighetsnära energiproduktion av solenergi. Målet är att skapa en forskningsmiljö som är unik i Europa.

  • Annonskod Huvudspalten 4

Sju nya ordförande för Sis tekniska kommittéer

Sis, Swedish Standards Institute, har 293 tekniska kommittéer som arbetar med att utveckla standarder inom allt från socialt ansvarstagande och Internet of Things. Nyligen fick sju av kommittéerna ny ordförande. Här är de.