nr-logo

Hållbarhet i praktiken

information

God Jul, alla läsare!

Även om alla inte tror på tomten så längtar de flesta till julen. Om inte annat för att vi får ett litet avbrott i vardagen. Miljö och Utvecklings webbredaktion tar en välförtjänt paus i nyhetsbevakningen och återkommer med nya friska tag den 10:e januari.
Vi önskar alla läsare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
/Redaktionen

Nu är vi tillbaka igen

Som några av er säkert märkt har vår webbplats legat nere under veckan. Anledningen är en större driftstörning i vår it-infrastruktur, i grunden orsakat av ett serverhaveri. De problem vi haft är nu åtgärdade och vi har också vidtagit åtgärder för att säkerställa att vi inte är lika sårbara i framtiden.
Vi på redaktionen beklagar det som hänt, men är nu i full gång med nyhetsbevakningen igen.

Nu funkar RSS-flödet igen

På grund av ett programmeringsfel har vi haft problem med RSS-flödet under veckan. Men nu är det fixat och nyheterna från Miljö & Utvecklings webbsajt flödar som vanligt direkt till din dator igen!

EU samordnar märkning av kemikalier med FN

EU arbetar för att samordna sin märkning av kemikalier med FN. Beslutet är en kompromiss mellan europaparlamentet och EU-ländernas ministrar. Tanken är att kemikalier ska vara märkta på samma sätt över hela världen eftersom handeln med kemikalier sker mellan länder.

God Jul, alla läsare!

Även om alla inte tror på tomten så längtar de flesta till julen. Om inte annat för att vi får ett litet avbrott i vardagen Miljö & Utvecklings webbredaktion tar en välförtjänt paus i nyhetsbevakningen och återkommer med nya friska tag den 3:e januari.
Vi önskar alla läsare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
/Redaktionen