nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Foto: SCA

”Alla dagar kan bli en bra berättelse”

Transparens, stolthet och information. PÅ SCA använder man storytelling av flera anledningar. Men det är en utmaning att nå ut till och involvera alla 37 000 medarbetare i världen.

  • Annons 1

Det döljer sig spännande historier i alla verksamheter. Alla dagar kan bli en bra berättelse. Och det händer intressanta saker överallt att dela med sig av. Det anser Boo Ehlin, chef för media och onlinekommunikation på SCA. Han berättar att de har arbetat med storytelling under en längre inom företaget, men att det är först de senaste två-tre åren som de har arbetat med det mer dedikerat.

När huvudkontoret i Philadelphia skulle flytta till en miljöcertifierad byggnad delade HR-chefen John O

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4

Falska flaggor av gula västar

krönika

Miljöpolitiken är sedan länge utsatt för allsköns anklagelser. Den leder till arbetslöshet och företagsflykt, den avfolkar bygder och slår mot låginkomsttagare. Medan argumenten för miljöpolitiska beslut sedan länge står klara gör dessa motargument att miljömål sällan nås. Och nu kommer nya invändningar, under de gula västarnas falska flagg.

Koldioxidskatt för företag – men inte för privatkonsumtion

Människor från Norden och Australien ser hellre att industrin miljöbeskattas, än deras egna inköp. Störst är stödet för koldioxidskatt mot fossilindustrin. Det visar en ny studie från Göteborgs universitet.