nr-logo

Hållbarhet i praktiken

Foto: SCA

”Alla dagar kan bli en bra berättelse”

Transparens, stolthet och information. PÅ SCA använder man storytelling av flera anledningar. Men det är en utmaning att nå ut till och involvera alla 37 000 medarbetare i världen.

  • Annons 1

Det döljer sig spännande historier i alla verksamheter. Alla dagar kan bli en bra berättelse. Och det händer intressanta saker överallt att dela med sig av. Det anser Boo Ehlin, chef för media och onlinekommunikation på SCA. Han berättar att de har arbetat med storytelling under en längre inom företaget, men att det är först de senaste två-tre åren som de har arbetat med det mer dedikerat.

När huvudkontoret i Philadelphia skulle flytta till en miljöcertifierad byggnad delade HR-chefen John O

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

Analys: Vem får stämma EU för otillräckliga klimatmål?

EU:s klimatmål är otillräckliga, menar en samisk ungdomsorganisation och ett flertal personer som berörs av klimatförändringar världen över. EU-domstolen har dock beslutat att avvisa deras talan och därmed inte pröva frågan i sak. JP Infonets redaktör och jurist Fanny Vesterberg analyserar talesrättsreglerna.

Energimyndigheten – lyft fram energirådgivningen!

Debatt

Rådgivning i energifrågor, så kallade EKR-verksamheter, behöver visa att de finns och därför bland annat öka synligheten på sociala medier. Energimyndigheten bör också lyfta fram rådgivningen gentemot andra myndigheter. Det menar Are Kjeang, universitetsadjunkt, Karlstads universitet, i en debattartikel hos Miljö & Utveckling.

  • Annonskod Huvudspalten 4