nr-logo

Hållbarhet i praktiken

1 000 nya läsare enligt Orvesto Näringsliv

Miljö & Utveckling får allt fler läsare. Enligt Orvesto Näringsliv ökade antalet läsare med 5,8 procent till 18 000. Det gör tidningen till en av de snabbast växande facktidningarna i Sverige.

  • Annons 1

Den positiva trenden fortsätter för Miljö & Utveckling. I den senaste läsarundersökningen Orvesto Näringsliv ökade antalet läsare med hela 1 000 personer. Det är unika siffor jämfört med den allmänna trenden på fackpressområdet, där nästan alla tidningar som deltar i Orvesto Näringsliv minskar när det gäller antalet läsare.

– Det är positivt att se att det utvecklingsarbete vi genomför redan börjar ge resultat, berättar en nöjd tillträdande chefredaktör, Catrin Offerman. Självklart spelar också det ökade intresset för miljöfrågor in. Många inom näringslivet känner helt enkelt att de behöver en ”nyttig tidning” som ger dem en bra omvärldsbevakning och matnyttiga tips kring hur man kan jobba med miljöfrågor intern i organisationen.

Under de senaste åren har Miljö & Utvecklings prenumerationsstock med fullt betalande prenumeranter stadigt stigit, något som också avspeglar sig i att antalet läsare ökar, enligt Orvesto Näringsliv.

Taggar:

Kommentarer

Kommentera

Kommentarer förhandsgranskas inte. Alla kommentatorer ansvarar för sina egna inlägg. Håll god ton och följ lagen. Klicka här för att läsa våra regler för kommentarer.

Fler nyheter

  • Annonskod Huvudspalten 4